Sunday, April 18, 2010

MERMAID BANGANG!!....pasal ko aku kene gelak!!

hari sabtu malam,....kalu korang perasan, ader movie kat tv3 kan??....kol 12.30 pagi (midnite cinema)...
ader laaa...korang jer tak penah layan.....mmmm...lantak rrr...

satu malam tuh, aku tgh pekene kat gerai makan,.....seperti biase, teh tarik n bihun sup daging yang memang faveret aku makan tgh tgh malam buta....memang sedap!!!...fuh!!...alhamdulillah.....

cam biase la....aku kuar ngan member aku neyh...'S' bukan name sebenar....

maser tuh kol 2 pagi.....waktu makan tuh, tetibe aku teringat ader movie best kat tv...

so aku pon dengan terujanyer bgtau member aku yang tgh busy meniup sup panas tuh...
"ader citer best la malam neyh!!"....
"citer pasal mermaid bunuh orang!!"....
"dier bunuh orang pakai tongkat setan yang ader 3 mata tajam tuh!"

pastu kawan aku diam........then dier pandang tepi pastu bantai gelak!!
aku pown cam pelik rrr asal lak mamat neyh tetiber gelak pulak...
(?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????)

hehehehehehheheehhhahahahahhahahahahehehehehehehhahahahahahahheheheheheh
hehhehehehehahahahahhahahhehehehehehehahhahahahahahahahhehehehehehehahahahahhaah
ehhehehahahahahahaha!!!!!!!

lame lak tuh....aku rase cam nak simbah jer fresh oren tuh kat muker dier!!

pastu siap lakon kan balik cara aku cakap tuh...pasal citer mermaid tuh
dier kata, "mane ader mermaid jahat.....tak penah pown aku dgr....hahahah"
hahahahahahhahahahahahahahahahahha....

aku punye la pertahan kan citer tuh mermaid ader bunuh orang...pastu dier langsung tak percaya..
aku panas glerr......lantak ko lah!!

malu dowh....walaupon aku di pihak  yang benar...tapi jadi malu...
ye rr...mane taknyer...ko citer bende serius...pastu orang gelak....

aku kasi chance jer kat dier malam tuh,,,,coz dier da lame tak gelak kat aku!!
lame dowh tak kene bahan camtu....huh!!
siot btol......takpe takpe...hari ni hari ko.....esok hari aku yer...takper takper.....

semunyer disebabkan mermaid palat tuh!!...kalu ko takder,,takdernyer aku nak kene bahan!!
ooooooowhhhh...tidakk.......!!!!!!


apabila 'popcorn' melekat di baju....





satu hari tuh,....sangat boring.....aku pown usya la movie ape yang best kat wayang....pastu tgk2 ader citer best....

then cam biase,...aku pown ajak la member aku neyh....
"S" bukan name sebenar.....

kitorang g tgk kat cinema yang paling besar dan ramai juga...
hahah....so, macm biase...

"one large popcorn and one large drink satu" ...
ktorang amik normal sit....biasenyer movie yang best2 je ktorang huhuu....

dipendekkan cerite.....waktu berjalan keluar dari panggung,...
sweater dah bukak.....so dengan bangga nye berjalan di shopping mall....

tanpa disedari...serpihan popcorn melekat kat baju...

giler bapak!!....malu siot!!....hahhahaha......

membisu seketika....

hahahahhahahahahah
hahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahaha
hahahahahahahahahahahahhahahahahhahaha!!!!!!!!!!
malu tahap cipan vs gaban!!.....hahahahha....

itu saje...sekian.....