Sunday, June 6, 2010

tajuk cerita neyh ialah "...lepak kat downtown.."

malam yang penuh keheningan......cerah malam yang tak hujan....maknenyer bulan terang la jugak...


aku pown ajak la member aku lepak downtown.....nak cari mainan BEN 10 punyer pasal....
so....kitorang pown jalan la macam biase.....
habis semua row kitorang terjah.....lame kowt tak jalan malam malam huhuu....mmmm

(dipendekkan citer)....


yang aku lepak tuh ialah dengan (gambir sarawak),(travel & tours),(rumah bertingkat) dan yang utama skali ialah (mane ader letak cheese!!....).......itu ialah bukan nama sebenar.....harap reti..~
(alasan- sebab aku bengang dan panas ngan bende yang tepape berlaku kat aku malam tuh)...hish


lepas penat jalan....kitorang pekene la kejap....macam macam kitorang bedal....anataranya seperti berikut :


-steamboat (7 cucuk)
-air gas macam botol arak tuh 5 botol ...bak kata (gambir sarawak)
-satay ikan 12 batang....

climax bermula  disini...!!


yang aku tak tahan dan tetiber tensen tuh....aku sajer jer la nak tanye si (mane ader letak cheese!!....) neyh...

"weyh..mak ko wat chicken pie tuh taruk aper erk??...ader letak cheese ker??..cam sedap la plak aku rase pie tuh tadi......"
pastu dengan muke yang penuh dengan bencana palat alam dier tuh!!,
boleh lak cakap ngan aku balik.."maner ader letak cheese!!!".....
dalam hati aku cakap, huih? marah betul mamat neyh ngan aku!.....??


salah ke aku tanyer aper yang mak dier taruk dalam pie ayam tuh?!!
aku bukan aper...terkilan gak....
tak tau la aper yang dier bengang sangat ngan aku...huhuu.....


yang si   (gambir sarawak),(travel & tours),and (rumah bertingkat)...bole lak bantai gelak!!
siot btol!!...korang memang suke tengok aku kene bahan annnn??......
takpe...aku kasi chance jer.....


aper pown...kepada makhluk yang bernama,(mane ader letak cheese!!) bukan name sebenar,
berani ko sound aku depan sahabat handai kite tuh... ape pown terjadi...pasney...
.....ape erk?...aku pon tak tau.....
lantak la.....asalkan ko bahagia...ko paham?......


rupenyer malam tuh best gak dapat lepak ngan member...huhuu.....

citer neyh sajer jer aku nak masukkan dalam blog neyh...
at least kenangan manis aku neyh takder la gone camtu jer....
and its totally true story okeyh!!
no tokok plus!!......

hope u all enjoy ngan aku sepanjang kiter lepak.... love u bebeh!!













No comments:

Post a Comment